Certificaten

MPS

Wij zijn een MPS-GAP en MPS-SQ gecertificeerd bedrijf. MPS is gebaseerd op en officeel gebenchmarkt met het bekende GLOBALG.A.P. certificaat. Dit houdt in dat we in de praktijk zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruiken. Indien mogelijk dit biologisch doen en energiezuinig werken. Kortom een duurzame teelt nastreven en een traceerbaar product op de markt brengen. MPS-SQ bevat eisen op het sociale aspect van onze manier van werken. Deze eisen zijn met name gericht op veiligheid en arbeidsvoorwaarden. Prettige werkomstandigheden worden daarom bij ons dus in acht genomen. Op dit moment zijn we MPS+ gecertificeerd. Met een hoge score van 105 punten zijn wij in de hoogste schaal ingedeeld (verbruik bestrijdingsmiddelen is relatief laag).

MPS GAP hét label voor duurzaamheid.

Landbell

Ook is het milieu ons lief. Wij dragen bij aan de kosten voor recycling van kunststof bloempotten over de grens. 

Ons klantnummer is: 48197

1e prijs benchmark Cyclamen

Kwaliteitscompetitie LTO Glaskracht Nederland 

Na een transportfase en winkelfase (volgens het VBN-protocol) startte de consumentenfase en werden de planten wekelijks beoordeeld.

Met trots willen wij u mededelen dat wij op 12 januari 2018 de eerste prijs hebben behaald in de categorie 'Mini Cyclaam' met de Cyclaam Winfall (gemengd) van Syngenta.